Υλικά:
1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. σπορέλαιο
1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
1 φλ. καρυδόψιχα
1 μπείκιν πάουντερ
1 βανίλια
1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. σπορέλαιο
1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
1 φλ. καρυδόψιχα
1 μπείκιν πάουντερ
1 βανίλια
1 κ.γ. κανέλα
6 αυγά
6 αυγά
Για το σιρόπι
2 φλ. ζάχαρη
2 φλ.. νερό λίγες σταγόνες κονιάκ
Εκτέλεση:
Χτυπάτε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα.
Βάζετε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνετε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τέλος, σιροπιάζετε και αφήνετε την καρυδόπιτα να κρυώσει.
Η καρυδόπιτά σας είναι έτοιμη! Για το χειμώνα,ταιριάζει τέλεια με παγωτό βανίλια και σιρόπι καραμέλα.
Καλή σας απόλαυση!
Για καλύτερο σιρόπιασμα η καρυδόπιτα πρέπει να
είναι κρύα και το σιρόπι ζεστό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Χτυπάτε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα.
Βάζετε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνετε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τέλος, σιροπιάζετε και αφήνετε την καρυδόπιτα να κρυώσει.
Η καρυδόπιτά σας είναι έτοιμη! Για το χειμώνα,ταιριάζει τέλεια με παγωτό βανίλια και σιρόπι καραμέλα.
Καλή σας απόλαυση!
Για καλύτερο σιρόπιασμα η καρυδόπιτα πρέπει να
είναι κρύα και το σιρόπι ζεστό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Νόστιμη και οικονομική, η πιο εύκολη παραλλαγή του αγαπημένου μας γλυκού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου